logo

logo
ρίγανη ( Origanum vulgare) Ορίγανον το κοινόν

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Μελιτζανοφάι

emoticon heart Μελιτζανοφάι!

Υλικά:
πατάτες
μελιτζάνες
φρέσκιες ώριμες ντομάτες
θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου
ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1. Κόβουμε τις πατάτες και τις μελιτζάνες σε μέτρια κομμάτια.
2. Τηγανίζουμε τις πατάτες και τις μελιτζάνες σε μια κατσαρόλα, προσθέτουμε και λίγο αλάτι κατά το τηγάνισμα.
3.Τις βάζουμε στην κατσαρόλα όλες και προσθέτουμε φρέσκια τριμμένη ντομάτα και νερό ( 1 νεροπότηρο ή παραπάνω εαν χρειαστεί ).
4. Όταν δέσει η σάλτσα το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Σερβίρουμε και προσθέτουμε λίγο φρέσκο μαϊντανό.
Καλή όρεξη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου