Τούρτα τυραμισού
Υλικά:
για το παντεσπάνι:
4 αυγά
4 φλυτζ. του καφέ ζάχαρη
5 φλυτζ. του καφέ αλεύρι
1 φλυτζ. του καφέ νερό
1 μπέκιν
3 κ.σ. κακάο
για το παντεσπάνι:
4 αυγά
4 φλυτζ. του καφέ ζάχαρη
5 φλυτζ. του καφέ αλεύρι
1 φλυτζ. του καφέ νερό
1 μπέκιν
3 κ.σ. κακάο
για το σιρόπι:
4 φλυτζ. καφέ νερό
3 κ.σ. κακάο
3 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. κονιάκ
4 φλυτζ. καφέ νερό
3 κ.σ. κακάο
3 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.σ. κονιάκ
για την κρέμα:
1 morfat τενεκεδάκι
1 ζαχαρούχο γάλα
1 πακέτο τυρι philladelfia 200 γραμ.
1 morfat τενεκεδάκι
1 ζαχαρούχο γάλα
1 πακέτο τυρι philladelfia 200 γραμ.
Εκτέλεση:
Παντεσπάνι: Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί. Ψήνουμε σε ταψί Νο 30 για 45 λεπτά στους 170 βαθμούς. Να κρυώσει καλά και κόβουμε στα 3.
Παντεσπάνι: Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί. Ψήνουμε σε ταψί Νο 30 για 45 λεπτά στους 170 βαθμούς. Να κρυώσει καλά και κόβουμε στα 3.
Σιρόπι: Να βράσουν τα υλικά μας για 5 λεπτά. Με πινέλο ποτίζουμε τις βάσεις.
Κρέμα: Τα χτυπάμε όλα μαζί και μοιράζουμε.
Στο τέλος καλύπτουμε με σκόνη κακάο.
Καλή επιτυχία!
Ευχαριστούμε πολύ τη φίλη μας Μαρία για την συνταγή !
emoticon hea
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου