Η δική μας σπιτική σάλτσα ντομάτας!
Μερικές μικρές λεπτομέρειες για μεγαλύτερη επιτυχία:
1. Βράζουμε τα καπάκια από τα βάζα για να τα αποστειρώσουμε και πριν κλείσουμε το βάζο ( να είναι καλά γεμισμένο ) προσθέτουμε μια κουτάλια του γλυκού αλάτι.
2. Μόλις αρχίσει να βράζει το νερό στο καζάνι ( αυτοσχέδιο ) το αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά.
3. Αφήνουμε τα βάζα στο καζάνι όλη τη νύχτα για να κρυώσουν.
4. Προσεκτικά το πρωί τα βγάζουμε από το καζάνι. Προσοχή δε τα πιάνουμε από το καπάκι για να τα βγάλουμε!
1. Βράζουμε τα καπάκια από τα βάζα για να τα αποστειρώσουμε και πριν κλείσουμε το βάζο ( να είναι καλά γεμισμένο ) προσθέτουμε μια κουτάλια του γλυκού αλάτι.
2. Μόλις αρχίσει να βράζει το νερό στο καζάνι ( αυτοσχέδιο ) το αφήνουμε να βράσει για 15 λεπτά.
3. Αφήνουμε τα βάζα στο καζάνι όλη τη νύχτα για να κρυώσουν.
4. Προσεκτικά το πρωί τα βγάζουμε από το καζάνι. Προσοχή δε τα πιάνουμε από το καπάκι για να τα βγάλουμε!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου