logo

logo
ρίγανη ( Origanum vulgare) Ορίγανον το κοινόν

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Χοιρινό κρέας στο πήλινο με μουστάρδα

Χοιρινό κρέας στο πήλινο με μουστάρδα

ΥΛΙΚΑ:
500 γρ χοιρινό κρέας σε κομματάκια
5 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Καπνιστή πάπρικα
1 κ.γ μουστάρδα σκόνη ή 1 κ.σ. μουστάρδα αλοιφή
1 ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε καλά το κρέας, προσθέτουμε το νερό, το ελαιόλαδο και έπειτα τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε στους 190 ͦ C για 45-50 λεπτά. Εάν έχετε πήλινο με καπάκι το ψήνεται για μισή ώρα με το καπάκι και μετά το βγάζετε. Εάν δεν έχετε καπάκι μπορείτε να βάλετε αλουμινόχαρτο.
Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου