Χοιρινό κρέας στο πήλινο με μουστάρδα
ΥΛΙΚΑ:
500 γρ χοιρινό κρέας σε κομματάκια
5 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Καπνιστή πάπρικα
1 κ.γ μουστάρδα σκόνη ή 1 κ.σ. μουστάρδα αλοιφή
1 ποτήρι νερό
500 γρ χοιρινό κρέας σε κομματάκια
5 κ.σ. ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Καπνιστή πάπρικα
1 κ.γ μουστάρδα σκόνη ή 1 κ.σ. μουστάρδα αλοιφή
1 ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε καλά το κρέας, προσθέτουμε το νερό, το ελαιόλαδο και έπειτα τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε στους 190 ͦ C για 45-50 λεπτά. Εάν έχετε πήλινο με καπάκι το ψήνεται για μισή ώρα με το καπάκι και μετά το βγάζετε. Εάν δεν έχετε καπάκι μπορείτε να βάλετε αλουμινόχαρτο.
Πλένουμε καλά το κρέας, προσθέτουμε το νερό, το ελαιόλαδο και έπειτα τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε στους 190 ͦ C για 45-50 λεπτά. Εάν έχετε πήλινο με καπάκι το ψήνεται για μισή ώρα με το καπάκι και μετά το βγάζετε. Εάν δεν έχετε καπάκι μπορείτε να βάλετε αλουμινόχαρτο.
Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου