logo

logo
ρίγανη ( Origanum vulgare) Ορίγανον το κοινόν

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Φασολάκια με πατάτες γιαχνί


Φασολάκια με πατάτες γιαχνί!!
Ένα πιάτο διαχρονικό και αξεπέραστο!

Υλικά:
1/2 κιλό φασολάκια
1/2 κιλό πατάτες
1 κρεμμύδι
2 κουταλιές πελτέ ντομάτας
ελαιόλαδο
μαύρο πιπέρι
πάπρικα γλυκιά
αλάτι
νερό
Εκτέλεση:
1. Περνάμε στο μούλτι το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε ελαφρυά στο ελαιόλαδο.
2. Προσθέτουμε τις πατάτες που τις έχουμε κόψει σε μεγαλούτσικα κομμάτια και τις ανακατεύουμε να ροδοκοκκινίσουν με το κρεμμυδάκι στο ελαιόλαδο.
3. Προσθέτουμε τα πιπέρια μας και το αλάτι, ανακατεύουμε και προσθέτουτε τα φασολάκια, το πελτέ ντομάτας και το νερό.
4. Αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει σε μέτρια φωτιά για 30-45 λεπτά περίπου και κατα τη διάρκεια βλέπουμε εαν χρειαστεί να ρίξουμε ελαιόλαδο ή / και νερό.
Καλή όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου