Το blog της υγείας
logo
ρίγανη ( Origanum vulgare) Ορίγανον το κοινόν
Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015
Φρυγανισμένο ψωμάκι φούρνου
Φρυγανισμένο
χθεσινό ψωμί στο φούρνο με ελαιόλαδο, αλάτι και ρίγανη.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινίσει το ψωμάκι. Το γυρίζουμε μία ή δύο φορές ενδιάμεσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου