logo

logo
ρίγανη ( Origanum vulgare) Ορίγανον το κοινόν

Σάββατο 8 Αυγούστου 2015

Γεμιστές ντομάτες με κατσικίσιο τυρί, μανιτάρια lentinus edodes και vegeta.

Γεμιστές ντομάτες με κατσικίσιο τυρί, μανιτάρια lentinus edodes και vegeta.



Υλικά:
3 ροζ ντομάτες Καππαδοκίας
1 αυγό
1/2  κουταλιά vegeta
6  λεντινούλες αποξηραμένες
κατσικίσιο τυρί
ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
1. Mουσκεύουμε τις λεντινούλες σε λίγο νερό για 10 λεπτά.
2. Ανακατεύουμε το κατσικίσιο τυρί με το αυγό, τη vegeta και τις λεντινούλες.
3. Πλένουμε και κόβουμε τις ντομάτες όπως όταν κάνουμε τα γεμιστά. ( Κρατάμε τη ψίχα τους για να κάνουμε μια μακαρονάδα :) )
4. Λαδώνουμε με ελαιόλαδο τα ταψάκι ή τα φορμάκια μέσα στα οποία θα τις βάλουμε.
5. Γεμίζουμε τις ντομάτες μας και από επάνω ρίχνουμε πάλι λίγο ελαιόλαδο.
6. Ψήνουμε για 50 λεπτά ή μέχρι να  ροδίσουν  στους 180 βαθμούς στον αέρα.
Καλή όρεξη!






















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου